Netwerk

Mankracht Rotterdam is de naam van het Rotterdamse netwerk voor gay professionals die graag, buiten of naast het bestaande kroegencircuit, gelijkgestemden ontmoeten. Mankracht Rotterdam organiseert iedere 3e donderdag van de maand van 18.00 tot 21.00 uur een borrel. 

Borrels

Bij elke bijeenkomst wordt een bekende of minder bekende gay professional op de Mankrachtkruk aan de tand gevoeld door onze interviewers Jos Hooyschuur, Kees Vrijdag, Joop van Boven of Roeland Joanknecht. Elk gesprek heeft een thema waarover gediscussieerd kan worden. Mankracht Rotterdam, gestart in januari 2009, is een initiatief van Marc Fonville, Frank de Laat en Pieter Grootenboer. Mankracht Rotterdam heeft een gezelligheidskarakter, maar voorziet ook in een maatschappelijk netwerk. Vanuit dit netwerk kunnen allerlei activiteiten worden georganiseerd zoals presentaties, diners, excursies en dergelijke. Suggesties, ideeën en bijdragen in hand- en spandiensten zijn meer dan welkom!

Het bestuur

In 2014 hebben Marc Fonville, Pieter Grootenboer en Jos Hooyschuur afscheid genomen van het bestuur. In januari 2016 is Jos van de Sandt gestopt als secretaris. Mei 2017 heeft Frank de Laat zijn taak als voorzitter overgedragen. Vanwege de belangrijke rollen die zij hebben vervuld bij de oprichting en de groei van stichting Mankracht Rotterdam, zijn deze oud-bestuurders door het huidige bestuur benoemd tot ‘Heren van verdiensten van Mankracht Rotterdam’. 

Het bestuur

Pieter Ruijsch van Dugteren
Voorzitter 
Digital Marketeer, Product Owner 

 

John van Buuren 
Secretaris 
Jobcoach / Trajectbegeleider, Dordrecht

Arun Mahabier 
Penningmeester 
ICT Projectleider – Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Interviewers

Kees Vrijdag 
Voorzitter – Stichting Herdenking 14 mei 1940, Rotterdam)

Roeland Joanknecht
Manager – Nationale Nederlanden

Nigel Gouweleeuw