Met plezier nodigen wij jullie uit voor de Mankracht borrel op donderdag 19 september bij FERRY. Die avond hebben wij een preview van de Pride editie van Gersmagazine en Stefan Slagboom licht alvast een tipje van de sluier op.

Pride editie Gersmagazine
Een magazine geheel in het teken van inspirerende rolmodellen die trotse Rotterdammers zijn en op hun eigen manier laten zien wat zij betekenen voor de stad. De officiële lancering is op vrijdag 20 september bij FERRY en wil je daarbij ook aanwezig zijn (op 20 sept.) stuur dan een e-mail aan deborah@veenmanplus.nl

Mankracht Rally
Zaterdag 14 september is het zover! 12 equipes: totaal 26 mannen doen mee aan de Mankracht Rally 2024. Een mooie route met onderweg een stop met bitterballen en een drankje om daarna de etappe te vervolgen naar de leuke eind locatie met een goed restaurant voor een heerlijk diner en de prijsuitreiking.

Nice to know
Horseplay (film) In de hete Argentijnse zomer komt een groep vrienden samen om van de vakantie te genieten. Te zien in Pathé Rotterdam op woensdag 2 oktober Pride Night.
Brideshead Revisited (toneel) “Geestige en kwetsbare dialogen over sensualiteit en (queer)identiteit” – Het Parool. Te zien in Theater Rotterdam op 23 en 24 november.

Tot de 19e!
Mankracht borrelt van 19.00 uur tot 21.00 uur in de boven ruimte.

Het adres is:
Ferry
Westblaak 127
Rotterdam