Wij nodigen jullie van harte uit voor de Mankracht borrel op donderdag 15 augustus bij Ferry. Na een ontzettend leuke borrel de vorige maand op het terras ontvangen wij jullie nu in de boven ruimte. Onze gastspreker deze keer is Bart Huiskens – Programmeur Theater Rotterdam, hij neemt plaats op de kruk en wordt geïnterviewd door Roeland Joanknecht.

Bart Huiskens
Hij studeerde Theaterwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en werkte daarna bij de programmering van de Stadsschouwburg Amsterdam (later Internationaal Theater Amsterdam). Sinds januari 2023 is hij programmeur bij Theater Rotterdam waar hij zich focust op de theaterprogrammering van zowel grote gevestigde gezelschappen als beginnende theatermakers uit Nederland en daarbuiten. Daarnaast is hij medeverantwoordelijk voor de programmering van internationaal performance festival Feeling Curious? en stelt hij in samenwerking met Motel Mozaïque de performanceprogrammering samen voor het MOMO festival. (portretfoto Amanda Harput)

Mankracht rally zaterdag 14 september
De uitnodiging hebben jullie inmiddels ontvangen en wacht niet te lang met aanmelden. Een mooie rally met een ontzettend leuke eind locatie. De Rallycommissie heeft hard gewerkt aan deze rally en hoopt op veel aanmeldingen.

Wij zien jullie graag de 15e!
Mankracht borrelt van 19.00 uur tot 21.00 uur in de boven ruimte.

Het adres is:
Ferry
Westblaak 127
Rotterdam